Dienstag, 12. Juli 2011

Experimentelles Kochen


"Hörnli kochen macht Riesenspass", sagte Angelo.
Sogar die Rest vom Vortag werden hier weiterverwertet!
Spaghetti und Tomatensauce gibt es zum Zmittag.
Zum Dessert gibt es Erdbeertörtchen , Marshmallows und Minivulkane.
Philippe, Jan, Fadri

12 Kommentare:

  1. hmmmmmmmmmmm! lecker Erdbeertörtchen!
    eliza alina madleina

    AntwortenLöschen
  2. mmmmmhh...
    so fein...

    lg Remo

    AntwortenLöschen
  3. Mmmmmmmhhhhhhhhhhhhhh Das gseht aber voll fein uus!!!

    TIMO

    AntwortenLöschen
  4. Mmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhh feiiiiiiiiiiin das wet ich au ässä
    alina eliza XD

    AntwortenLöschen
  5. HHHHMMMMMMM!!!
    ich han gestär eis vom Angelo gässä !
    isch voll fein gsi!

    LG vo dä VIVIEN

    AntwortenLöschen
  6. Mmmmmmmmmmhhhhhh ich het das au welä ässä
    Ilenia

    AntwortenLöschen
  7. Ich würdi am liebste au mitmache es gseht nämlich sehr fein uus!!
    Sehr schad findi aber das di rasene reporter nur bilder gmacht hend wo d rezäpt oder s ässe druuf isch!!!

    Annine

    AntwortenLöschen
  8. Ich finde es leker aber nicht so spannend.
    Alex

    AntwortenLöschen
  9. es war mega cooooooooooooooool

    AntwortenLöschen
  10. Es war mega cool
    livio

    AntwortenLöschen
  11. bim experimentele choche han ich jetzt vom name her dänkt,dass mer i de Mixer ganz verschideni sache tuet.aber sie mached ganz normali gricht.
    Leonie

    AntwortenLöschen
  12. gseht fein uus!!!!:)
    het am liebste au mit gässe!
    finde aber echli schad dases nur bilder hät wo s ässe druf isch wär no besser gsi wens auno chinde wo am schaffe gsi sind druf wäred

    annine und nicolas

    AntwortenLöschen